vårens kurser 2023 Banyuls sur Mer akvarellkurs i italien 2023
Helgkurs i min ateljé Måla med dina vänner Online kurser

 

 

Recensioner

Barbro Gunmar
AKVARELL SALTSJÖBADEN star star star star star


Tack för en bra kurs

Att gå en kurs i akvarellmålning för Eva B Söderberg är att ge sig själv lite guldkant på vardagen. Eva är en skicklig akvarellmålare som också har förmågan att på ett lustfyllt sätt lära ut en mängd av akvarellmåleriets finesser. Jag uppskattade verkligen dessa dagar i den fina miljön i Saltsjöbaden.


2022-08-12

Cristina Persson
SALTSJÖBADEN 2022 star star star star star


Jag har sett fram emot kursen och den har överskridit mina förväntningar. Vi målade olika motiv som vi själva valt i trädgården och omgivningen. Vi gick tillsammans med Eva igenom olika tekniker såsom bildkomposition, perspektiv, färgblandningar ljus/skugga i varje bild. Miljön var mycket inspirerande och den hemlagade lunchen smakade väldigt gott. Tack för den fina och givande kursen. Den har verkligen gett mig 4 mycket fina och utvecklande dagar mitt i sommaren! Dagar som jag kommer att minnas.

2022-08-11

Lotta Åstrand
AKVARELLKURS DALARNAstar starstarstarstar


"Akvarellkurs som gav kunskap, inspiration och mersmak"
Fyra mycket lärorika dagar i vackra och inspirerande omgivningar. En bra mix av genomgång av måleriteknik och komposition och eget måleri. De tillfällen vi arbetade med friluftsmåleri utomhus var extra utmanande men samtidigt också särskilt givande. Jag lärde mig mycket av både kursledaren Eva Söderberg som är tydlig och mycket kunnig och av de andra kursdeltagarna.

2020-07-30

Lotta Åstrand
AKVARELL SALTSJÖBADEN star star star star star


Mycket inspirerande miljö och pedagogiska genomgångar av bl a komposition, perspektiv och färglära. God tillgång till individuell handledning. Lärorikt med kontinuerlig gemensam genomgång av det vi gjorde under kursen och kul avslutning med vernissage.

2021-08-15

Cristina Persson
AKVARELL SALTSJÖBADEN star star star star star


"En underbar och inspirerande kurs"
Kursen ägde rum i Grünewaldvillan i Saltsjöbaden, en inspirerande miljö, med tradition. Motiv att måla fanns inomhus, i trädgården och ute runtomkring. Vår lärare gick igenom tekniken, och i slutet på varje lektion hängde vi upp o diskuterade dagens målningar. Sista dagen hade vi Vernissage med inbjudna gäster. Hemlagade luncherna i lilla huset på gården och badplatserna i närheten bidrog till vår stora trivsel. Sammanfattningsvis en mycket fin och lärorik kurs.

2021-08-13

Berit Andrén Romson
AKVARELLKURS I DALARNA star star star star star


Jag fick inspiration att komma igång med målandet igen. Fick många fina teknikråd. Roligt med trevliga varma kursdeltagare, en härlig Sofia på Sätergården och Eva vår kunniga lärare.

2021-08-09