Höstens terminskurser 2017

Kurserna sker i min ateljé med utsikt över Riddarfjärden och Gamla Stan. Endast 5 deltagare per kurs.

Att måla akvarell är ett underbart sätt att använda sin kreativitet och leva i nuet. Både nybörjare och mer avancerade målare är välkomna. Jag har kurser i små grupper, 5 deltagare, vilket gör att du får den tid du behöver med handledning och hjälp. Du lär dig teknik, färglära, komposition, perspektiv, färg- och formanalys. Genomgång och analys efter dagens arbete ger oss nya infallsvinklar och vi lär oss mycket av varandra.
Plats: Bastugatan 6, Stockholm

Fortsättningskurser - dagtid och kvällstid
Du har goda grundkunskaper och vill fortsätta utveckla teknik, komposition, perspektiv m m och du kommer att bli inspirerad av de andra i målargruppen. Du kommer att få måla efter mina motiv som växlar efter årstiden och som jag skickar ut i förväg men du kan även välja egna motiv. Individuell genomgång efter varje lektion. Vi avslutar kursen med ett internt vernissage.

Dag: Tisdagar 10:00-12:30
17 okt - 14 nov 2017
Kväll: Tisdagar 18:00-20:30
17 okt - 14 nov 2017
Längd: 5 kurstillfällen á 2,5 tim
Avgift: 2500 kr + material.

 

Grundkurs fortsättning dagtid
Grundkurs för dig som har målat lite grann. Eller behöver en nystart och inspiration för att komma igång igen. Du får lära dig mer om teknik, färger, komposition m m. Du målar efter motiv som jag ger dig eller efter egna motiv. Genomgång individuellt efter varje kurstillfälle. Liten grupp ger hög koncentration och bra resultat.
Dag: Onsdagar kl 10:00-12:30
18 okt - 15 nov 2017
Längd: 5 kurstillfällen á 2,5 tim
Avgift: 2500 kr + material.

 

Jag vill ha mer info om följande kurser:

Fortsättningskurs dagtid
Fortsättningskurs kvällstid
Grundkurs onsdagar

Namn: Mail: Tel: Meddelande:

 

trappgränd