Måla akvarell några dagar i sköna september och njut av god mat i en liten by vid havet i södra Frankrike. Vi flyger från Skavsta till Beziers där vi får transport till pensionatet.

UPPLÄGG
Lördag 14/9
: Ankomst m flyg sent på kvällen, en lättare middag m vin serveras på pensionatet.
Söndag 15/9: Frukost och lunchpaket som vi tar med oss ut när vi målar. 3-rättermiddag serveras.
Måndag 16/9: Samma upplägg som söndag
Tisdag 17/9: Frukost o lunchpaket som vi tar med oss ut när vi målar. Samling med fika innan avfärd.

KURSEN

Kursnivån passar dig som har målat en del tidigare men behöver inspiration och vägledning att komma vidare. Vi kommer att arbeta med komposition, färger och akvarellteknik. Individuell handledning och genomgång varje dag. Vi kommer att måla utomhus där det finns motiv. Vid sämre väder finns en lokal att sitta i.

KURSAVGIFT
3000 kr/person + material. Flyg och boendepaket tillkommer. Kursavgiften betalar du i förskott och senast den 25 juli.

BOENDET
Kursen sker i samarbete med Le Flamant Rouge i byn Peyriac-de-Mer i södra Frankrike, cirka en och en halv timmes bilfärd från spanska gränsen. Le Flamant Rouge är ett unikt pensionat beläget i en förtjusande liten by, med saltsjöar och naturreservat på gångavstånd. www.leflamantrouge.se


MAT- OCH BOENDEPAKETET

Boendepaketet innehåller transfer till och från Ryanairs flygplats i Beziers. Boende 3 nätter, 3 frukostar, 3 tvårätters luncher/ lunchpaket att ta med, 2 trerätters middagar med vin eller alkoholfri dryck samt enklare middag ankomstkvällen och andra härligheter såsom vin, frukt, kaffe.

PRIS
Enkelrum med delat badrum: 450 euro för 3 nätter. Del i dubbelrum m delat badrum, separata sängar: 375 euro/person för 3 nätter (endast 6 platser). Boendepaketet betalar du till pensionatet på plats med kort, kontant eller i förskott mot faktura.

 


klicka på bilden för fler och större bildervallmofält

Fyll gärna i formuläret med ditt namn och e-mail så skickar jag snarast mer information.


Namn: Mail: Tel: Meddelande: