Välkommen att anmäla dig till en härlig vecka med akvarellmålning i Antibes 15 - 21 sept 2019. Den här tiden är ljuset och värmen som mest behaglig ca +25 grader både i luften och havet. Vi kommer att ha kursen på det lilla familjehotellet Hotel Le Ponteil i Antibes, i ett villaområde nära stranden. Lektioner och genomgång varje kursdag. En dag är undervisningsfri för egna aktiviteter. Vi flyger till Nice och åker därifrån med taxi eller buss till hotellet.

I Antibes har många framstående målare och konstnärer såsom Picasso och flera av impressionisterna vistats. Här finns fantastiska målarmotiv både från den gamla staden i Antibes, längs med havspromenaden och i närliggande byar dit man lätt åker med lokalbuss.

Kursnivån är för dig som har målat tidigare men vill ha inspiration och handledning med teknik och komposition. Men har du bara målat lite grann så har jag en assisterande handledare som hjälper dig också. Genomgång individuellt varje kursdag. Vi avslutar med ett internt vernissage.

KURSAVGIFTER
Kursavgiften är 3900 kr + material. Boende, mat och resor tillkommer.

Fyll i formuläret för mer info.

 

antibes
Klicka på bilderna för fler bilder

 

 

 

Fyll gärna i formuläret med ditt namn och e-mail så skickar
jag snarast mer information.


Namn: Mail: Tel: Meddelande: